Składniki:
włoszczyzna | 500 g |
serek topiony | 4 kostki |
kostka rosołowa | 2 |
ser pleśniowy | 190 g |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 3 |
ser salami | 15 dag |
włoszczyzna | 500 g |
serek topiony | 4 kostki |
kostka rosołowa | 2 |
ser pleśniowy | 190 g |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 3 |
ser salami | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: