Przepis i sposób przygotowania na: Marokanski burger z jagnieciny z mietowym dipem
Sos - Drobno posiekana miete, sol i pieprz dodaj do jogurtu i wymieszaj.
Podawaj z ciepla pita orz z salata.
mielone z jagnieciny | 150 gram |
cebula | 1 mala |
Kolendra cała Prymat | 1 lyzka |
kurkuma | 1 lyzeczka |
jogurt naturalny | 60 ml |
świeża mięta | 1 garsc |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 lyzka |
Kminek mielony Prymat | 1 lyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: