Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
filet z dorsza
400 g -
Cebulka perłowa marynowana Smak
kilka sztuk -
cytryna
1 sztuka -
oliwki zielone
kilka sztuk -
olej rzepakowy
-
Kolendra cała Prymat
-
Gorczyca biała cała Prymat
-
Papryka słodka mielona Prymat
-
Papryka ostra mielona Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sos chorizo
-
chorizo
150 g -
cebula
1 sztuka -
pietruszka
2 sztuki -
papryka czerwona
1 sztuka -
pomidory pelati
400 g
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku IV: Dorsz w sosie z chorizo, odc. 25
Kroki postępowania





Komentarze (1)