Piersi kurczaka w szynce włoskiej

Piersi kurczaka w szynce włoskiej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piersi kurczaka

    4 szt.
  • szynka włoska

    4 plastry
  • oliwa

  • czosnek

    4-5 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Pierś kurczaka umyć, przyprawi. Czosnek posiekać. Piersi nasmarować czosnkiem. Owinąć plasterkami szynki. Piec na oleju tak długo, aż mięso będzie miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewaa

02.10.2011 20:40
w takiej wersji jeszcze nie jadlam...wypróbuję:)

Joanna108

24.09.2011 21:20
robię podobne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat