Przepis i sposób przygotowania na: Budyń waniliowy z jagodami i biszkopcikiem.
Jagody wymieszać z 1/2 szklanki cukru i wszystko przesmażyć w małym rondelku.
Jagody wlać na budyń i udekorować biszkoptem (jak ostygnie)
Smacznego!
mleko | 500 ml |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opak. |
mąka pszenna | 5 łyżek |
mąka ziemniaczana | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
jagody | 1 szklanka |
cukier | 1/2 szklanki |
biszkopty podłużne | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: