Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i cukinii
Warzywa wymieszać, posypać przyprawami, skropić sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Odstawić na kilka minut, po czym skropić oliwą.
Schłodzić przed podaniem.
kapusta pekińska | 1 mała |
cebula czerwona | 1 średnia |
ogórek | 1 średni |
jabłko | 1 małe |
sok z cytryny | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
Koperek suszony Prymat | duża szczypta |
cukinia | 1 średnia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: