Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z kurczaka
Kroki postępowania
Groszek zalewamy wrzątkiem i gotujemy przez 10 minut, odcedzamy i zostawiamy do ostygnięcia.
ćwiatka tylna z kurczaka | 2 sztuki |
marchewka | 3 sztuki |
seler | 1/2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
groszek | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: