Składniki:
cukier puder | 250 g |
biszkopty okrągłe | 120 g |
masło | 80 g |
śmietana 30% | 200 ml |
jajko | 10 szt. |
cytryna | 1 szt. |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
twaróg | 900 (półtłusty) |
konfitura | 300 g |
cukier puder | 250 g |
biszkopty okrągłe | 120 g |
masło | 80 g |
śmietana 30% | 200 ml |
jajko | 10 szt. |
cytryna | 1 szt. |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
twaróg | 900 (półtłusty) |
konfitura | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: