Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Maślankowe racuchy, odc. 37
Kroki postępowania






mąka pszenna | 215 g |
drożdże świeże | 15 g |
mleko ciepłe | 5 łyżek |
maślanka | 200 ml |
serek śmietankowy | 200 ml |
jajko | 1 szt. |
cytryna | 1 szt. |
pomarańcza | 2 szt. |
masło | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 200 ml |
cukier puder | 3 łyżeczki |
mięta liście | |
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat | |
Cynamon mielony Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: