Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka drobiowo- wieprzowa
Polecam z octem i kromką chleba, pycha:)
SMACZNEGO!
mięso z golonki | 50 dkg |
filet z kurczaka | 50 dkg |
marchew | 4 szt |
korzeń pietruszki | |
kawałek selera | |
groszek | 1 puszka |
natka pietruszki | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 3 |
jaja | 5 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | na 3 litry wody |
kostka rosołowa drobiowa | |
sól | |
pieprz | |
indyk | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: