Pomidorowe sznycelki

Pomidorowe sznycelki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielone mięso wieprzowe

    50 dag
  • bułka tarta

    10 łyżek
  • pomidor

  • sól, pieprz

  • tymianek

    2 (suszony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z bułka tartą, doprawiamy pieprzem, sola i tymiankiem. Pomidora sparzamy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Dodajemy do mięsa i wyrabiamy masę. Formujemy sznycle i lekko spłaszczamy. Pieczemy ok 20 minut w piekarniku z termoobiegiem rozgrzanym do 180 stopni C

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat