Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe bułeczki ze szpinakiem
Kroki postępowania
Do miseczki wbijamy jajko, które rozkłócamy widelcem.
drożdże | 50 g |
cukier | 1 łyżka |
woda | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
mąka | 500 g |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1/3 szklanki |
Farsz: | |
szpinak | 125 g |
masło | 1 łyżka |
suszone pomidory | 50 g |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
jajko | |
zielony pieprz marynowany | |
twaróg | 125 (śmietankowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: