Składniki:
wołowina | 30 dkg |
olej sezamowy | |
olej arachidowy | |
chili | 2 szt |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
czosnek | 4 ząbki |
imbir starty | 1 łyżka |
sos sojowy | |
wino ryżowe | |
cukier brązowy | |
mąka kukurydziana | |
makaron chiński | |
bulion | 1 szklanka |
wołowina | 30 dkg |
olej sezamowy | |
olej arachidowy | |
chili | 2 szt |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
czosnek | 4 ząbki |
imbir starty | 1 łyżka |
sos sojowy | |
wino ryżowe | |
cukier brązowy | |
mąka kukurydziana | |
makaron chiński | |
bulion | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: