Składniki:
ziemniaki | 1,5 kg |
smażone skwarki | 10 dag |
ser ementaler | 30 dag |
cebule | 2 |
majonez | 1 łyżka |
olej słonecznikowy | 9 łyżek |
ocet winny | 0,5 szklanki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
fasola | 2 puszki |
ziemniaki | 1,5 kg |
smażone skwarki | 10 dag |
ser ementaler | 30 dag |
cebule | 2 |
majonez | 1 łyżka |
olej słonecznikowy | 9 łyżek |
ocet winny | 0,5 szklanki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
fasola | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: