Kotlety z ryby po wiejsku

Kotlety z ryby po wiejsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    1,5 kg
  • cebula

    1
  • mąka

    5 dkg
  • masło

    15 dkg
  • śmietana

    15 ml
  • jaja

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę ugotować, wyjąć wszelkie ości. Cebulkę podsmażyć na maśle z odrobiną mąki. Rybę z tą masą dobrze utrzeć, dodając śmietanę i 2 jaja. Formować kotlety i wrzucać na gotującą się wodę. Następnie podsmażyć na masełku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rosik93

12.09.2011 07:44
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat