Składniki:
wątróbki kurze | 50 dag |
pieczarki | 10 dag |
cebule | 2 |
koncentrat pomidorowy | 20 dag |
starta marchewka | 3 łyżki |
starty seler | 3 łyżki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
chleb | okrągły |
wątróbki kurze | 50 dag |
pieczarki | 10 dag |
cebule | 2 |
koncentrat pomidorowy | 20 dag |
starta marchewka | 3 łyżki |
starty seler | 3 łyżki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
chleb | okrągły |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: