Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z kiszonymi ogórkami i cebul?

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser bia?y 300 g
ogórki kiszone 2 szt
cebula czerwona 1 szt
mas?o 2 ?y?eczki
czosnek 1 zabek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z kiszonymi ogórkami i cebul?

Ser rozetrze? widelcem na mas?. Cebul? obra?, umy? i drobniutko posieka?. Ogórki kiszone pokroi? w kosteczk?. Czosnek obra?, op?uka? i przecisn?? przez prask?.

Mas?o utrze? w misce, doda? czosnek, dodawa? ser cebul? i ogórki. Wymiesza? dok?adnie sk?adniki. Przyprawi? do smaku sol? i bia?ym mielonym pieprzem. Przygotowan? mas? smarowa? kromki chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak