Składniki:
fasolka biała | 500 g |
kiełbasa | 1 laska |
boczek | 150 g |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 4 lyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
olej do smażenia | |
majeranek | 1 lyzka |
fasolka biała | 500 g |
kiełbasa | 1 laska |
boczek | 150 g |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 4 lyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
olej do smażenia | |
majeranek | 1 lyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: