Składniki:
przecier pomidorowy | 3 ?y?ki |
olej | |
fasolka szaragowa | 1 kg |
pier z kurczaka | 30 dag |
kie?basa | 30 dag |
sól | |
cebule | 2 |
pomidory | 2 |
kostka roso?owa | 1 |
li?? laurowy | 1 |
m?ka | 2 ?y?ki |
pieprz |
przecier pomidorowy | 3 ?y?ki |
olej | |
fasolka szaragowa | 1 kg |
pier z kurczaka | 30 dag |
kie?basa | 30 dag |
sól | |
cebule | 2 |
pomidory | 2 |
kostka roso?owa | 1 |
li?? laurowy | 1 |
m?ka | 2 ?y?ki |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: