Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona z gruszkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 45dag
gruszki 5
ocet winny 2łyżki
woda 2łyżki
olej 4łyżki
rodzynki 4łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona z gruszkami

Kapustę drobno pokroić,posolić i odstawić na pół godz.Wymieszać ocet z wodą i olejem,dodać rodzynki.Gruszki utrzeć na tarce o dużych oczkach i dodać do zalewy,mieszać i dodać kapustę.Doprawić do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.08.2013 11:59
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak