Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta mięsna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso ugotowane 15 dkg
masło 1/2 kostki
cebula mała
czosnek 2 ząbki
sól
natka pietruszki
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta mięsna

Mięso zmielić. Cebulę, czosnek drobno posiekać i podsmażyć na patelni. Masło dokładnie utrzeć z mięsem. Dodać usmażoną cebulę z czosnkiem, oraz posiekaną pietruszkę. Wszystko wymieszać na jednolitą masę. Doprawić solą i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 01.01.2014 09:38
smaczna pasta
barbara11561 03.02.2013 11:17
świetna do pieczywa
Anna138 19.12.2012 21:22
pyszna
IKrakowianka 17.05.2012 20:30
świetna do pieczywa
RenataZ-et 26.02.2012 14:11
super
Wafelek2601 19.02.2012 16:26
Pyszna pasta
mirosława4 09.02.2012 20:47
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak