Zupa piwna

Zupa piwna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piwo

    1,5 l
  • goździki

  • cynamon

  • śmietana

    100 ml
  • twaróg

    25 dkg
  • żółtka

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piwo zagotować z cynamonem, gożdzikami. Przecedzić, gorące połączyć ze śmietaną rozmieszaną z żółtkami. Wlać do wazy. Twaróg pokrojony w kostkę i grzanki podać osobno.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat