Składniki:
auszpik | 1 szkl. |
sos ciemny | 1 szkl. |
smalec | 30 g |
słonina | 250 g |
szynka gotowana | 400 g |
masło | 100 g |
bita śmietana | 1 łyżka |
papryka | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
winiak | 25 g |
cukier | 2 łyżeczki |
auszpik | 1 szkl. |
sos ciemny | 1 szkl. |
smalec | 30 g |
słonina | 250 g |
szynka gotowana | 400 g |
masło | 100 g |
bita śmietana | 1 łyżka |
papryka | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
winiak | 25 g |
cukier | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: