Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
marchew | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
marchew | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: