Składniki:
mąka przenna | 9 łyż |
mąka ziemniaczana | 3 łyż |
jaja | 2 |
szynka | 20 dag |
ser żółty | 15 dag |
cebula | 1 |
pieczarki | 10 dag |
pietruszka zielona świeża | do smaku |
papryka | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
woda | 1 (ciepła) |
mąka przenna | 9 łyż |
mąka ziemniaczana | 3 łyż |
jaja | 2 |
szynka | 20 dag |
ser żółty | 15 dag |
cebula | 1 |
pieczarki | 10 dag |
pietruszka zielona świeża | do smaku |
papryka | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
woda | 1 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: