Składniki:
polędwica sopocka | 4 plastry |
jajko | 1 sztuka |
ser żółty | 5-8 dag |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
por | 1 mały kawałek |
kukurydza w puszce | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | 1 łyżka |
polędwica sopocka | 4 plastry |
jajko | 1 sztuka |
ser żółty | 5-8 dag |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
por | 1 mały kawałek |
kukurydza w puszce | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: