Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
ogórek kiszony | 4 szt |
cebula biała | 1 szt |
przyprawa do gyrosa | 1 szt |
olej do smażenia | |
majonez | 2 łyżka |
ser gouda | 20 dag |
kapusta | 1/2 poszatkowana |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
ogórek kiszony | 4 szt |
cebula biała | 1 szt |
przyprawa do gyrosa | 1 szt |
olej do smażenia | |
majonez | 2 łyżka |
ser gouda | 20 dag |
kapusta | 1/2 poszatkowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: