Składniki:
pieczarki | 50 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
ser żółty | 30 dag |
boczek wędzony | 30 dag |
smietana 18% | 0,25 l |
mąka | 2 łyżki |
olej | |
makaron szpinakowy | 25 dag |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | 1,5 łyżki |
pieczarki | 50 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
ser żółty | 30 dag |
boczek wędzony | 30 dag |
smietana 18% | 0,25 l |
mąka | 2 łyżki |
olej | |
makaron szpinakowy | 25 dag |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: