Składniki:
buraczki | 4 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
grzybki suszone | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
Kwas burakowy | 2 łyzki |
wywar z kapusty z grzybami | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
buraczki | 4 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
grzybki suszone | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
Kwas burakowy | 2 łyzki |
wywar z kapusty z grzybami | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: