Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane serem pleśniowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pleśnoiwy ser 15 dkg
masło 4 łyżki
posiekana zielenina 3 łyżki
sól i pieprz do smaku
orzechy włoskie 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane serem pleśniowym

Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy. Pokruszony ser utrzeć lub zmiksować z masłem, wymieszać z orzechami, doprawić solą i pieprzem. Nałożyć krem na połówki jaj. Posypać siekaną zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 08.02.2011 08:30
świetne, muszą być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak