Składniki:
serca drobiowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
ogórki kiszone | 2 |
seler | 1/2 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kostka rosołowa | 1 |
natka pietruszki | |
pieprz | |
sól | |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
serca drobiowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
ogórki kiszone | 2 |
seler | 1/2 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kostka rosołowa | 1 |
natka pietruszki | |
pieprz | |
sól | |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: