Składniki:
kasza gryczana | 2 SZKLANKA |
mieszanka warzywna | 250 GRAM |
pieczareki całe | 500 GRAM |
cebula | 2 SZTUKI |
masło | 1 ŁYŻKA |
olej | 2 ŁYŻKI |
pieprz | 1/2 ŁYŻECZKI |
sól | 1/2 ŁYŻECZKI |
Bulion grzybowy | 1 SZTUKA |
ser gouda | 1 (tarty) |
kasza gryczana | 2 SZKLANKA |
mieszanka warzywna | 250 GRAM |
pieczareki całe | 500 GRAM |
cebula | 2 SZTUKI |
masło | 1 ŁYŻKA |
olej | 2 ŁYŻKI |
pieprz | 1/2 ŁYŻECZKI |
sól | 1/2 ŁYŻECZKI |
Bulion grzybowy | 1 SZTUKA |
ser gouda | 1 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: