Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki z francuskiego ciasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 szt
margaryna 1 szt
mąka 2,5 szklanki
dżem truskawkowy 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z francuskiego ciasta

Serek, margarynę i mąkę dobrze wyrobić. Ciasto rozwałkować i kroić na kawałki - trójkąty. Nakładać po łyżeczce dżemu i zawijać. Piec w piekarniku, aż się zarumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 22.12.2011 13:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak