Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Masa
-
serek homogenizowany
400 g -
biała czekolada
250 g -
laska wanili
1 szt.
Dachówka z migdałami:
-
cukier drobny
50 g -
masło
25 g -
mąka
25 g -
białko
1 szt. -
płatki migdałowe
40 g -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
Cynamon mielony Prymat
do smaku
Karmelizowana porzeczka
-
czarna porzeczka
400 g -
cukier drobny
150 g -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26
Kroki postępowania




Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się