Składniki:
buraki | 50 dag |
woda | 1,5 litra |
pietruszka | 1 |
marchewka | 1 |
por | 1/2 |
seler | 1/2 |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 2 |
koncentrat buraczany | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
buraki | 50 dag |
woda | 1,5 litra |
pietruszka | 1 |
marchewka | 1 |
por | 1/2 |
seler | 1/2 |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 2 |
koncentrat buraczany | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: