Grzanki razowe z wątróbką drobiową :

Grzanki razowe z wątróbką drobiową :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 łyżka masła, sól, pieprz mielony,1 łyżeczka musztardy sarepskiej

  • 1 liść sałaty

  • chleb razowy

    3 kromki
  • wątróbka drobiowa

    3 szt.
  • olej słonecznikowy

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z chleba wykroić krążki. Podsmażyć je na oleju na chrupiące grzanki. Odłożyć .Wątróbkę usmażyć na maśle na rumiano . Posolić , popieprzyć . Grzanki posmarować musztardą . Obłożyć sałatą . Na sałacie kłaść gorące wątróbki drobiowe . Podawać bezpośrednio po zrobieniu tak by były ciepłe .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SmacznaPyza

30.10.2010 08:48
pyszna przekąska

Mirka-Ludomila

15.10.2010 09:22
smaczne

Smakosz6

30.08.2010 12:06
muszę to zjeść!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat