Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki ze skórką.
Reszteęmasła rozpuścić na patelni,dodać sok z 1/2 cytryny,wsypać natkę i wymieszać.
Polędwiczki po upieczeniu polać sosem.
Smacznego!
polędwica wieprzowa | 2 szt |
masło | 1/2 kostki |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
musztarda | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyzki |
olej do smażenia | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
rozmaryn | 1/4 łyżeczki |
tymianek | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: