Składniki:
ser biały | 60 dkg |
jajko | 4 szt |
budyń waniliowy | 2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
rodzynki | 8 dkg |
skórka z cytryny | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1/3 łyżeczki |
żurawina | |
cukier puder |
ser biały | 60 dkg |
jajko | 4 szt |
budyń waniliowy | 2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
rodzynki | 8 dkg |
skórka z cytryny | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1/3 łyżeczki |
żurawina | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: