Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaś fasola

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 30 dag
ogórki konserwowe 3 szt
por 1 szt
czosnek 4 szt
cząber 1 szt
keczup 1 łyżki
oliwa 1 łyżki
pieprz 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: jaś fasola

fasolę zalać dużą ilością wrzątku i odstawić na 2 godziny następnie osączyć i ugotować w świeżej osolonej wodzie odlać i ostudzić ogórki pokroić w pół krążki por w krążki dodać przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek keczup do keczupu dolewać po kilka kropli oliwę cały czas ucierając warzywa wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak