Składniki:
żółty ser | 35 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula biała | 1 sztuka |
ziemniaki | 1 kg |
masło | 2 łyżki |
majeranek | |
wędzony boczek | 5 dkg |
śmietana | 10 dkg |
białe wino | 1/2 szklanki |
sól, ostra papryka w proszku | do smaku |
żółty ser | 35 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula biała | 1 sztuka |
ziemniaki | 1 kg |
masło | 2 łyżki |
majeranek | |
wędzony boczek | 5 dkg |
śmietana | 10 dkg |
białe wino | 1/2 szklanki |
sól, ostra papryka w proszku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: