Składniki:
grzyby | 600 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
śmietana | 100 ml |
keczup | 40 ml |
mąka | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kucharek uniwersalny | do smaku |
Bulion grzybowy | 300 ml |
grzyby | 600 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
śmietana | 100 ml |
keczup | 40 ml |
mąka | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kucharek uniwersalny | do smaku |
Bulion grzybowy | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: