Składniki:
matiasy | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
groszek konserwowy | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
oliwa | 2 łyżki |
oscypek | 20 dag |
matiasy | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
groszek konserwowy | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
oliwa | 2 łyżki |
oscypek | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: