Pikantny pstrąg

Pikantny pstrąg

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    2 szt
  • masło

    2 łyżki
  • liść laurowy

    2 szt
  • przyprawa do potraw

    1 łyżeczka
  • ziele angielskie całe

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziele angielskie utłuc w możdzierzu. Ryby umyć, natrzeć w środku i na wierzchu przyprawą KUCHAREK i zielem angielskim. Do wnętrza ryb włożyć po liściu laurowym. Każdą rybę posmarować lekko masłem, zawinąć w foli? aluminiową i piec 30 min w piekarniku nagrzanym do temperatury180°C. Podawać z bułką i surówką sezonową.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Adamorek

31.08.2011 15:21
mniam

berys18

04.04.2011 10:00
musi być pyszne

szajba2

02.02.2011 15:41
pstrąga nie jadam

rakow2

22.10.2010 14:33
dania z ryb są pyszne

Barbara55

19.09.2010 14:10
byle nie za pikantny

remprzem

22.04.2010 20:30
Polecam ten przepis wypróbować na grillu - delicja smaku:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat