Składniki:
główka kapusty pekińskiej | 1/2 szt |
cykoria | 1 szt |
por | 1/2 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka | 1 szt |
ser żółty | 15 dag |
pietruszka | 1 natka |
olej | 5 łyżek |
ocet winny | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
bazylia | 1 szt |
cukier | |
sól | |
pieprz |
główka kapusty pekińskiej | 1/2 szt |
cykoria | 1 szt |
por | 1/2 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka | 1 szt |
ser żółty | 15 dag |
pietruszka | 1 natka |
olej | 5 łyżek |
ocet winny | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
bazylia | 1 szt |
cukier | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: