Składniki:
mięso wieprzowe | 25 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
ziemniaki ugotowane | |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
mąka | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
kapusta kiszona | 50 dag |
mięso wieprzowe | 25 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
ziemniaki ugotowane | |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
mąka | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
kapusta kiszona | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: