Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z kapusty słodkiej-do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

głowka kapusty 1 szt
sól
jajko 5 szt
cebula 2 szt
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z kapusty słodkiej-do pierogów

Główkę kapusty rozkroić i ugotować w osolonej wodzie na miękko,wyciąć głąby i wycisnąć.Posiekać drobno,dodać 5 jaj na twardo ugotowanych również drobno posiekanych.Posolić,zmieszać z masłem podsmażonym z drobno posiekaną cebulą,dobrze wymieszać.Wkładać farsz do ciasta jak na pierogi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak