Składniki:
marchew | 6 szt |
fasolka szparagowa | 300 gram |
grzyby leśne | 300 gram |
sos czosnkowo-ziołowy | 2 szt |
ratatuj zmięsem mielonym | 1 szt |
sól, pieprz | |
jajko | |
rosół warzywny | 1 szt |
olej do smażenia | |
boczek | 600 surowy bez kości |
marchew | 6 szt |
fasolka szparagowa | 300 gram |
grzyby leśne | 300 gram |
sos czosnkowo-ziołowy | 2 szt |
ratatuj zmięsem mielonym | 1 szt |
sól, pieprz | |
jajko | |
rosół warzywny | 1 szt |
olej do smażenia | |
boczek | 600 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: