Grillowany oscypek z żurawiną

Grillowany oscypek z żurawiną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

    1 duży
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w grube plastry. Układamy na grillu. Pieczemy około 15 minut aż zrobi się miękki. Podajemy z konfitura z żurawiny.

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pigila

15.02.2012 20:47
super

pigila

15.02.2012 20:47
super

Ania67

25.11.2010 20:52
Zabiłabym za to:)

ana00

12.10.2010 09:47
Może być smaczne :)

Dorota76

24.07.2010 19:24
Ostatnio jadłam takiego na pikniku był bardzo smaczny a żurawina jeszcze ten smak dopełniła.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat