Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 59: Grillowana polędwica wieprzowa z serem oscypek i boczkiem
Kroki postępowania
Wszystkie składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią mięso,






polędwica wieprzowa |
4x200 g
|
boczek |
8 plastrów
|
oscypek |
200 g
|
śliwki suszone |
8 szt.
|
olej rzepakowy |
|
pieczarki marynowane |
|
olej rzepakowy |
1/2 szklanki
|
Musztarda rosyjska Prymat |
|
miód gryczany |
|
Przyprawa do karkówki klasyczna Prymat |
1 opakowanie przyprawy
|
Party Dip Barbecue Prymat |
1 opakowanie
|
woda |
2 łyżki
|
ketchup łagodny |
6 łyżek
|
pietruszka |
1 pęczek
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: