Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
kasza manna | 1 szklanka |
jajko | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
pieczarki | 5 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
woda | 1 litr |
olej | do smażenia |
kapusta pekińska | 1 szt (mała) |
mięso mielone | 50 dag |
kasza manna | 1 szklanka |
jajko | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
pieczarki | 5 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
woda | 1 litr |
olej | do smażenia |
kapusta pekińska | 1 szt (mała) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: